Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
×

Dog Survival

Tiedote 6/2021:
Rata valmis ja käytettävissä JO ohjauksessa olleille.
Aiemmin radalla harrastaneet voivat halutessa ottaa mukaan kerralla yhden ensikertalaisen koirakon. Yhdessä harrastaminen on aina hauskempaa 🙂

Kesän ohjausajat löydät alta!!
Vierailevana ohjaajana Katri Humaloja (kuvassa)

Mihin koirasi sinut veisi? Kenties mielettömän mukavalle ja haastavalle koirien maastoesteradalle seikkailemaan.

Rämäkän vuorimaisemaan valmistui kesällä 2019 Suomen ensimmäinen koirien maastoesterata, Dog Survival Rämäkkä, joka polveilee rinnemaastossa, metsässä, poluilla, kävelyteillä ja jopa vettä pitkin. Mitä erilaisimmat esteet tarjoavat haastetta koiralle ja sen omistajalle, sillä tällä radalla he molemmat tekevät samat temput.


Dog Survival on uusi harrastus Suomessa. Se on hauskan haastava, jonne tullaan häntä pystyssä, korvat sojona ja iloisella mielellä. Kaikki koirakot osallistuvat ensin rataohjaukseen.
Pennut ja seniorikoirat myös tervetulleita. Ohjauksessa ratakierros suunnitellaan juuri sopivaksi koiralle/ ohjaajalle.

 

 


Rata kulkee eläinpuiston läpi. Puiston kioski (avautuu 28.6.2021)tarjoaa lepohetket ja välipalat myös koiralle. Ja tietenkin radalle pääsee myös ilman koiraa. Ja joo-o, radalla voi kastua, saada naarmuja, ja likaantua. Sitä vartenhan ulkona leikitään, mutta sen jälkeen pääsee vaikka saunaan ja nauttimaan tienoon suurimmalle ja komeimmalle järvinäkymäterassille kylmät juomat ja kuumat pizzat.

RATA AVOINNA KESÄLLÄ 2021
MA-LA klo: 9-19 ja SU 11-18.

KESÄN RATAOHJAUS AJAT:
su 4.7.2021 klo 10 ja klo 17
ma 5.7.2021 klo 10 ja klo 17
ti 6.7.2021 klo 10 ja klo 17
ke 7.7.2021 klo 10

Aikoja ei tarvitse varata.
Mikäli saavutte isommalla ryhmällä (5-10 koirakkoa), pyydämme ilmoittamaan etukäteen tai varaamaan kokonaan oman ohjausajan.
Ohjaukseen pyydetään saapumaan 10min ennen ohjauksen aloittamisaikaa. Varusteita (juokosuvyöt, valjaat koiralle, joustotaluttimen) voi vuokrata paikanpäällä.

TERVETULOA!

HUOM!
*Voit tulostaa ja täyttää asiakastietolomakkeen jo etukäteen.
*Radalla harrastetaan omalla vastuulla.